iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

Web-app kassasysteem voor restaurants.

Het specifieke iPos web-app kassasysteem voor restaurants is een geheel onderscheidend bestel- en afrekensysteem voor restaurants, gebaseerd op een web-app. Deze applicatie functioneert zowel op pc's (Windows, Unix en Mac) als op smart telefoons en tablets onder vrijwel alle besturingssystemen. iPos is hardware onafhankelijk. Hierdoor kunt u met alle bij u aanwezige hardware componenten een uiterst geavanceerd en modern kassasysteem in gebruik nemen. U bespaart hierin enorm op de investeringen in een nieuw en modern kassa systeem voor uw restaurant.

Voordelen.

Met het iPos web-app kassa systeem voor restaurants investeert u in mogelijkheden, die tot op heden niet of uitsluitend tegen hoge kosten konden worden gerealiseerd. Zo is multi-user gebruik op meerdere pc's mogelijk, inclusief het gebruik van allerlei type smart devices van iedere fabrikant. Smart devices en tablets kosten immers een fractie van de conventionele handheld terminals. Het web-app kassa systeem biedt dezelfde uitgebreide functionaliteiten die u gewend bent met uw traditionele kassasysteem: - overzichtelijke keukenbonnen - een duidelijk onderscheid van supplementen die bij bepaalde gerechten behoren - welke bereidingswijze van gerechten moet worden toegepast - de mogelijkheid om een koude en warme keuken aan te sturen - meerdere keukens waar geprint moet worden kunnen worden geselecteerd - de mogelijkheid om een aparte bon voor een bepaald gerecht te maken, bijvoorbeeld bij een zeven gangen diner - optionele mogelijkheden om bestellingen op een beeldscherm monitor in de keuken te tonen Ook krijgen medewerkers op hun mobiele toestel de actuele beschikbare producten te zien, waarmee voorkomen kan worden dat een gerecht niet meer besteld kan worden. Verder kunt u overal ter wereld op uw eigen smart touch toestel de omzet, verkochte producten en het aantal werkende medewerkers bekijken.

Gebruikersvriendelijk.

Onze applicatie is gebruikersvriendelijk. Uw medewerkers hebben dit kassasysteem binnen enkele minuten onder de knie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze web-app binnen uw restaurant, met behoud van de aanwezige infrastructuur? Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij informeren u gedetailleerd over de mogelijkheden van het iPos web-app kassasysteem voor uw restaurant.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.