iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

Samsung tablet kassasysteem.

Een Samsung tablet als kassasysteem herbergt alle toepassingen die nodig zijn voor een stabiele kassa oplossing voor de horeca. NuvoPos biedt u dit geavanceerde kassasysteem aan, ongeacht of u nu voor een Samsung Galaxy tablet kiest of voor een van de vele andere Android tablets. U kunt mobiel bestellingen opnemen, afrekenen, bonnen splitsen, bonnen samenvoegen. Alle functies zijn speciaal voor een restaurant, hotel, café of bar ontworpen. Het kassasysteem biedt twee schermindelingen voor de gebruiker, want Samsung tablets zijn er in vele onderscheidende formaten. Afhankelijk van de grootte van het beeldscherm kan de gebruiker kiezen voor een regel-layout of een knoppen-layout. Zo kan de gebruiker per tablet bepalen welke gebruikers interface het meest passend is. Ook is er rekening gehouden met de leesbaarheid van het beeldscherm onder verschillende weersomstandigheden. Zo is er een beeldscherm kleurinstelling, die bij zonlicht een goede beeldscherm leesbaarheid garandeert.

Allround Samsung tablet kassasysteem.

Het kassasysteem is allround. Bestellingen en afrekeningen kunnen per tafel, kamer, gast of contant bon worden gemaakt. Ook kunnen per kaart prijzen worden bepaald en kan elke bestel- of afrekenbon per gebruiker of per wijk naar verschillende printers worden verstuurd. Het Samsung tablet kassasysteem ondersteunt elke printer van elke fabrikant, ongeacht of het een USB, serieel of ethernet aansluiting betreft. Bijzonder is het feit dat gewoon kan worden doorgewerkt als internet of een lokale server uitvalt. Er kan in deze situatie probleemloos worden doorgewerkt op de lokale tablet. Ook kunnen printopdrachten in dat geval naar alle printers worden verstuurd. Op het moment dat de verbinding is hersteld, worden alle tablet toestellen weer met elkaar gesynchroniseerd. Geen enkele informatie gaat verloren.

Contact voor een Samsung tablet kassasysteem.
Wilt u meer informatie over deze totaaloplossing voor de Samsung tablet, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij verzekeren u van deskundig advies.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.