iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

Restaurant API kassasysteem.

iPos is uitgerust met een API. Een API (application programmable interface) is een interface waarmee bepaalde programma onderdelen of data kan worden geïntegreerd met andere toepassingen.
Enkele voorbeelden hiervan zijn:

1. Het hoofdkantoor wil van elk filiaal in het bijzonder maar tevens per filiaal de omzetten en verkochte artikelen zien. Binnen de API kan dan een verzoek worden gedaan om het rapport hiervoor te genereren op zijn device of PC.
2. Via de API kan het iPos programma worden gekoppeld met bijvoorbeeld een ander financieel programma. Hierbij kan sprake zijn van eenzijdige communicatie, waarbij ’ s ochtend de gegevens van het eigen financiële systeem ter beschikking worden gesteld aan de diverse mobiele devices, en waarbij een keer per dag de verkoop transacties weer worden teruggeven aan het financiële systeem. Een andere mogelijkheid is om real-time te synchroniseren.
3. In geval men een eigen reserveringssysteem heeft voor tafels en/of gebruik maakt van een afhaal- of bezorgmodule kunnen beide systemen met elkaar samenwerken via de API.
4. Een vliegtuig maatschappij die een black list van credit card nummers voorafgaand aan een vliegreis downloaden en waarmee bepaalde credit cards kunnen worden uitgesloten voor betaling.
5. Het verrichten van mobiele betalingen. Hierbij wordt in de Cloud een verbinding tot stand gebracht met de betreffende bankinstelling, waarna de transactie kan worden bevestigd.

Voor nadere vragen over hoe de API van het iPos kassasysteem voor uw restaurant zou kunnen werken? Neem dan contact op met ons.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.