iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.
iPos kassasysteem met CashCare.

iPos is een volledig en krachtig kassasysteem dat geheel zelfstandig kan functioneren, maar kan tevens gekoppeld worden met het CashCare kassasysteem. De bestellingen gemaakt op de mobiele werkstations worden dan automatisch en real-time doorgeboekt naar het CashCare kassasysteem. Daarnaast worden mutaties gemaakt binnen het CashCare programma direct verwerkt op de mobiele handheld terminals.

iPos kan gebruikt worden op mobiele handheld terminals maar is tevens geschikt om op een PC binnen een Chrome- of Safari browser te gebruiken. Zowel binnen het CashCare als iPos systeem kunnen bonnen (contant, tafel, gast, kamer, eigen verbruik, schade en representatie) worden aangemaakt. Verder kan men tafels plitsen, bonnen samenvoegen, snellopers selecteren en activeren, nieuwe gasten- en tafels aanmaken, meerdere prijzen hanteren, actie prijzen bepalen. Alle financiële- en product gegevens worden direct verwerkt en op de lokale PC is er op ieder moment een lokale back-up van het kassasysteem.

Daarnaast kan het iPos kassasysteem ook gekoppeld worden met kassa programma's van derden. Hiervoor is een lokale- en Cloud API beschikbaar.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.