iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

Naamswijziging iPos in Nuvopos.

Persbericht naamswijziging iPos De naam iPos wordt omgedoopt in Nuvopos. Deze naamsverandering is ingegeven door het feit dat de naam iPos teveel verwarring opleverde in de markt. Maar anders dan de naamsverandering doet vermoeden, blijft het product en product ontwikkeling op hetzelfde hoge nivo.
Persbericht

iPos wordt Nuvopos.

Assen, 13 februari 2015 - Dutch Solutions maakt vandaag bekend dat zij haar productnaam iPos heeft veranderd in Nuvopos. Hierbij wordt benadrukt dat het huidige software ontwikkelingsbeleid voor de horeca en de hoogwaardige ondersteuning van 7 dagen per week wordt gehandhaafd.
iPos heeft na 4 succesvolle jaren een aanmerkelijke klantenbestand opgebouwd, zowel in Nederland als ver daarbuiten. De kassa software wordt goed ontvangen doordat het platform onafhankelijk is. Zo kunnen horecaondernemingen simpelweg hun bestaande apparatuur behouden en desgewenst met standaard op de markt verkrijgbare hardware uitbreiden. De kassa-app kan dan ook worden gebruikt op zowel Pc's, tablets en smarthones. Voor tablets en smartphones worden de besturingssystemen IOS, Windows Phone en Android ondersteund.

Wat u van Nuvopos kunt verwachten.

De wereld om ons heen veranderd in een hoog tempo waarbij er steeds meer ruimte ontstaat voor specialismen. Werd er in het verleden door horeca ondernemingen alleen nagedacht over het aanschaffen van een kassa- en boekhoudprogramma, thans zien we een groot aanbod van ondersteunende applicaties. Allen gericht om het de ondernemer gemakkelijker te maken. Onze overtuiging is dan ook dat er voor ieder onderdeel meerdere specifieke oplossingen zullen worden ontwikkeld. Voor ons betekent dit dat wij ons zullen blijven richten op het verder ontwikkelen van de kassasoftware. Maar zullen koppelingen gaan ontwikkelen met software oplossingen van derden. Hierbij valt te denken aan koppelingen met boekhoudprogramma's, tafelreservering systemen en loyaliteit programma's.

Nieuwe website.

Bij de nieuwe naam hoort ook een nieuwe huisstijl en website Nuvopos. De nieuwe naam en huisstijl passen beter bij de volgende fase waarin het de kassa-app nu terechtkomt.
Voor nadere informatie kunt u terecht op de nieuwe website, of bel ons:
Dutch Solutions
Vaart ZZ 25-A
9401 GG ASSEN
+31 592 310578

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.