iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

iPad kassensysteem | eenvoudig en goedkoop in gebruik

De gebruikersvriendelijkheid van mobiele touchscreen oplossingen, waaronder die van Apple’s is iedereen bekend. Deze apparaten devices hebben een ongeëvenaard bedieningsgemak, en daarom is het gebruik van een mobiele POS oplossing niet meer dan een verlengstuk geworden van hun dagelijkse werk op een device. Dit was voor ons het vertrekpunt om een mobiel POS kassasysteem te ontwikkelen.
Het resultaat is een intuitief werkend webapp POS systeem die door een ieder binnen enkele seconden kan worden bedient. De webapp is gebschikt voor restaurant, cafe, bar en take-away restaurants.

Bestellingen opnemen en afrekenen is hiermee nog nooit zo eenvoudig geweest. Met één vinger kan simpel weg iedere bestelling worden ingegeven inclusief modifiers, en worden keukenprints in rubrieken geprint in de koude of warme keuken. e combinatie van duidelijk leesbare beeldschermen, eenvoudige en intuitieve navigatie zorgt ervoor dat foutkansen tot een minimum worden beperkt. Binnen de demo kunt uzelf het gebruiksgemak en kracht van het, mobile POS kassensysteemervaren.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.