iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

iPos | iPad mobile kassa systeem

Het iPos mobile kassa systeem is gebaseerd op een continuíteit van uw bedrijfsproces. De gekozen uitgangspunten binnen iPos zijn gebaseerd op stabiliteit, robuustheid en betrouwbaarheid van gegevens. Deze gegevens worden altijd en direct vastgelegd op een lokale PC.

En mocht é én van onze web-servers uitvallen dan kunt u met é én simpele handeling overschakelen naar een andere iPos server. Hiermee bent u verzekerd van een constant werkend systeem. Iedere mutatie wordt direct verwerkt op een lokale PC en hiermee is op ieder moment een back-up systeem beschikbaar. .

iPos is een web based kassasysteem waarbij de synchronisatie van gegevens tussen de lokale PC en de mobile handheld devices geschiedt via het WiFi netwerk. Hierbij worden alle bestellingen en afrekenhandelingen via het WiFi netwerk direct verwerkt op een lokale PC. Alle informatie is dan tevens direct gesynchroniseerd met alle mobile devices.

Indien men tevens het CashCare kassasysteem gebruikt, zullen gegevens gewijzigd op een iPhone handheld terminal direct verwerkt zijn binnen het CashCare kassasysteem, en natuurlijk omgekeerd.

iPos staat voor een stabiel en betrouwbaar mobile kassa systeem.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.