iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

Verschillen tussen lokale kassa app en Cloud kassa app.

Thans zien we een sterke opkomst van zogenaamde app's. Een app is een programma die door de gebruiker zelf kan worden gedownload op zijn of haar smartdevice. Distributie van de app geschiedt vanuit de Cloud en in tegenstelling tot traditionele kassa programma's behoeft de installatie niet meer door de leverancier ter worden verzorgd.
Ook zijn er kassa app's ontwikkeld en afhankelijk van de producent hiervan zijn ze specifiek ontwikkeld voor: Apple devices of Android devices of Windows Phone of Pc desktops of voor alle vier platforms.
App's, geinstalleerd op meerdere devices dienen onderling te communiceren zodat iedere device over dezelfde informatie beschikt. Voor het verwerken en met name het onderling communiceren van data dient men over een server te beschikken. En hiermee komen we op het belangrijkste verschil tussen een lokaal verwerkende app of een Cloud verwerkende app.

Cloud kassa app.

Een online kassa app vewerkt haar gegevens in de Cloud. Hierbij verzorgt de Cloud software de synchronisatie van data tussen de verschillende devices.
Voordeel hiervan is dat lokaal geen server software behoeft te worden geïnstalleerd.
Nadeel hierbij is dat men bij uitval van de internet verbinding geen synchronisatie heeft tussen de diverse devices. Verder is men beperkt in het aansluiten van verschillende type printers van verschillende producenten.

Lokale kassa app.

Een lokale kassa app slaat haar gegevens lokaal op. Hierbij verzorgt de lokale server software het synchroniseren van data tussen de diverse devices. Binnen iPos wordt de Cloud gebruikt voor aanmaken en wijzigen van de menukaart, multi filiaal data verwerking, online rapportage etc.
Voordeel hierbij is dat ook bij het uitvallen van het internet of bij een traag werkend internet door kan worden gewerkt en dat gegevens onderling altijd worden gesynchroniseerd. Meerdere type printers kunnen hierbij worden ondersteund evenals andere hardware zoals scanners etc.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.