iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

iPos integratie met het CashCare kassa systeem

iPos is een volwaardig kassa systeem gebasseerd en is ontwikkeld als een web based kassa systeem. Dat daarnaast volledig geïntegreerd is met het CashCare kassasysteem. Indien gebruik wordt gemaakt van het CashCare kassa systeem, worden de terras bestellingen automatisch doorgeboekt en verwerkt binnen het CashCare kassa systeem en omgekeerd.

Op iedere werkplek (iPad iPod of PC) kunt u een bon aanmaken, aanvullen of afrekenen, tafels splitsen, bonnen samenvoegen, snellopers selecteren en activeren, gasten- en tafels aanmaken, meerdere prijzen hanteren, actie prijzen bepalen. Alle financiële- en product gegevens -waaronder de voorraad en supplementen- worden direct en real-time verwerkt. Terras bestellingen gemaakt op een iPod worden direct binnen het CashCare kassa systeem verwerkt.

Ook kunnen kassasystemen van andere fabrikanten van kassasystemen met het iPos systeem worden gekoppeld. Hiervoor is een locale- en Cloud API beschikbaar. Nadere informatie over integratie van een ander kassasysteem met de restaurant API van iPos.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.