iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

Kassa app.

Voor een innovatieve kassa app op uw Pc, smartphone of tablet Pc heeft iPos de oplossing. Het iPos kassasysteem is de uitkomst voor alle horecazaken die met een of meerdere pc's of smartdevices willen gaan werken. De app is voorzien van alle toepassingen om uw omzet aanzienlijk te verhogen. Uw medewerkers beheersen het systeem binnen enkele minuten.

U hoeft geen investering te doen, want de kassa app werkt met een abonnementsprijs. Ongeacht de beeldscherm resolutie is deze applicatie ideaal. Voor een feilloze registratie van alle bestellingen, aankopen en ontvangsten en van de productiviteit van uw personeel. Bovendien verhoogt dit kassasysteem het arbeidsplezier van uw medewerkers. Het systeem is binnen enkele seconden te installeren.

Snel en betrouwbaar.

De kassa app van iPos is qua bediening vele malen sneller dan wat u gewent bent. Na een simpele installatie bent u in een mum van tijd verbonden met alle pc's en smart touch devices. De bestellingen zijn per direct verwerkt op alle werkstations. Ook kunt u alle in het netwerk opgenomen printers gebruiken en kunt u per bestel- en afrekenpunt de gewenste printers selecteren.

Nieuwste technologie.

Deze nieuwste technologie van iPos is met zorg en grote precisie ontwikkeld voor restaurants, cafés, hotels, andere horecazaken met terras, croissanteries, eetcafés, bistro's, pizzeria's, discotheken, bowlingcentra en strandpaviljoens.

U zult versteld staan van ons concurrerende tarief.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers zijn uitstekend op de hoogte van de gang van zaken in de horeca en zullen u graag met kennis van zaken te woord staan over deze innovatieve kassa app.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.