iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

iPad kassa.

Heeft u ooit overwogen om een iPad te gebruiken als kassa? iPos biedt u als horeca ondernemer ongekende mogelijkheden. Het systeem is uiterst geavanceerd in bediening en beeldscherm lay-out. Maar ook gebruikersvriendelijk, want iedere horecamedewerker heeft het systeem binnen vijf minuten in de vingers. De voordelen om razendsnel bestellingen op te nemen en te verwerken zijn talrijker dan ooit tevoren.

Allround.

Een allround kassasysteem dat bestellingen van tafels, kamers, gasten of contant bonnen worden in milliseconden verwerkt en geprint naar de geselecteerde printer (warme keuken printer, koude keuken printer, beide keukens printers, bar printer, klant printer). Desgewenst kunnen de printerinstellingen per zogenaamde wijk worden aangepast. Het kassasysteem ondersteunt alle merken printers, ongeacht welk formaat en welke interface.

Bijzonder is het feit dat gewoon kan worden doorgewerkt als internet uitvalt. Een iPad als kassa biedt u naast de vele voordelen ook een aanmerkelijk voordeliger kassasysteem dan traditionele kassasystemen.

Informatie.

Wilt u meer informatie over deze totaaloplossing, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Zodra wij uw onderneming in kaart hebben, kunnen wij u ons systeem op maat aanbieden. U kunt verzekerd zijn van deskundige advisering.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.