iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

iPad kassasystemen

Velen kennen inmiddels de gebruikersvriendelijkheid van de mobiele Apple’s touchscreen devices zoals de iPhone, iPod touch of iPad, apparaten met een ongeëvenaard bedieningsgemak. Dit was voor iPos het vertrekpunt om een mobiel POS kassasysteem te ontwikkelen voor onder andere de Apple’s mobiele touchscreen producten en Android en Windows Phone devices.
Het resultaat: iPos, een krachtig en mobiel kassasysteem voor het opnemen van bestellingen en afrekenen. Geschikt voor restaurant, cafe, bar, grand-cafe, bistro, strandtenten, catering- en evenement bedrijven.

Nog nooit was een bestelling opnemen zo eenvoudig. Met één vinger kan iedereen de gewenste bestelling opnemen. De combinatie van duidelijk leesbare beeldschermen, eenvoudige navigatie en touchtechniek zorgen ervoor dat foutkansen tot een minimum worden beperkt en dat de bar- en keukenbestellingen perfect worden doorgegeven. Daarnaast zijn de iPad kassasystemen zeer eenvoudig te installeren.
Ervaar het gebruiksgemak en kracht van, iPad kassasystemen. iPos.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.