iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

iPad kassasysteem.

Met het iPad kassasysteem van Dutch Solutions brengt uw iPad tot een nieuwe functionaliteit. Een innovatief horeca kassasysteem, gebaseerd op het touchscreen principe van de iPad. Speciaal geschikt voor het gebruik binnen een restaurant, een café en vele andere horeca-instellingen. Het kassasysteem iPOS voor de iPad is een volwaardig horecasysteem en is ontwikkeld als een web-based kassa-applicatie. Het iPOS systeem registreert gasten, kamers, tafels, omzetten, ontvangsten, drie BTW niveaus, product- en kas tellingen en maakt automatisch een alert naar een iPad indien negatieve boekingen plaatsvinden. Het genereert haar eigen journaalposten voor de boekhouding en kan gekoppeld worden met ieder ander kassasysteem. Daarnaast heeft iPOS een volledig lokaal backup systeem in de vorm van het CashCare kassasysteem. Met iPOS voor de iPad verandert u binnen enkele seconden uw iPad tot een geavanceerd horeca kassasysteem.

iPad Kassasysteem van Dutch Solutions.

Dit kassasysteem van Dutch Solutions zorgt ervoor dat u en uw medewerkers mobiel en op een snelle manier bestellingen kunnen opnemen in een restaurant, cafe of terras, facturen kunnen uitdraaien en een overzichtelijke boekhouding kunnen creëren binnen één systeem. Bent u benieuwd naar de voordelen van een iPad kassasysteem, dan geeft Dutch Solutions u graag een duidelijke training. Wij zijn een compacte en klantgerichte organisatie die optimaal gebruik maakt van de laatste technieken en de mogelijkheden van het internet. Wij bieden een direct online ondersteuning bieden en installeren en leveren de horeca kassasoftware rechtstreeks op iedere plaats waar ook ter wereld. Een onderscheidende werkwijze, die u een aanzienlijk kostenvoordeel oplevert.

Contact met Dutch Solutions voor het iPad kassasysteem.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met Dutch Solutions voor informatie over ons innovatief en modern kassasysteem. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres: h.dubbelhuis@cash-care.nl of direct via ons telefoonnummer: +31(0)592-310578.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.