iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

Huur kassa afrekensystemen

Vanuit catering organisaties en evenementen bureaus krijgen wij vaak de vraag of het niet mogelijk is om voor een korte periode een afrekensysteem te huren. Het afrekensysteem zou dan tevens de mogelijkheid moeten bieden om mobiel te kunnen bestellen en afrekenen.

Waarom zijn de iPos afrekensystemen voor catering organisaties en evenementen bureaus zo geschikt?.

De reden hiervoor simpel: Iedereen heeft voor een tijdelijk evenement wel een Pc beschikbaar staan. Daarnaast heeft iedereen wel een of meerdere smartphones beschikbaar. Indien u daarnaast nog de beschikking heeft over enkele afreken printers dan bent u klaar om met het iPos afrekensysteem te werken. Heeft u geen printers dan kunnen deze u deze bij ons huren.

Hoe wij u kunnen ondersteunen bij een tijdelijke catering- of evenementen opdracht.

Indien u de beschikking heeft over een Pc en afreken printer dan kunnen wij u assisteren bij het invoeren van de gewenste artikelen. Nadat de software en producten database zijn geïnstalleerd op uw Pc verzorgen wij een online instructie van het kassasysteem. Medewerkers die op het evenement de bestellingen moeten gaan opnemen en met de gasten moeten afrekenen kunnen dan voorafgaand aan het evenement op kantoor training krijgen over de werking op hun eigen mobiele telefoon. Hiermee verzekerd u zich ervan dat alle medewerkers van de hoed en de rand weten en dat zij zich kunnen richten op de kwaliteit van uw dienstverlening.

Voor een nadere kennismaking over een huur kassa afrekensysteem kunt u contact opnemen met ons. Ook zijn wij graag bereidt om voor een toekomstig evenement een vrijblijvend voorstel te maken. U zult versteld staan van de lage kosten van de iPos afrekensystemen voor een tijdelijk evenement.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.