iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

Prijzen kassa app.

Met de introductie van de iPos is nu een mobiel (handheld) kassasysteem financieel binnen ieders bereik. Voor slechts €49 per maand heeft u de beschikking over een uiterst modern web based kassasysteem. Wilt u met meerdere smartdevices als handheld terminal gaan werken dan zijn de aanvullende kosten slechts €10,= per maand per gebruiker.
De abonnementsprijs, genoemd in deze website is exclusief BTW en zijn op basis van een jaarcontract.

Dankzij de perfecte online ondersteuning, blijven de installatiekosten eveneens tot een minimum beperkt. Instructie voor het invoeren van de basis gegevens wordt online verleend en bedraagd circa € 180,=. Regulier onderhoud, software updates en een half uur gratis ondersteuning per jaar zijn inclusief binnen het abonnement. Wij lossen online 99,9% van alle problemen razendsnel voor u op. Binnen enkele seconden kunt U een eigen demo van het mobiel kassasysteem op uw iPhone installeren, en verzekerd u zich van een goedkoop handheld kassasysteem voor de horeca.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.