iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

BYOD - 'Bring your own device'.

BYOD is een nieuwe term om aan te geven dat werkgevers hun medewerkers uitnodigen om hun eigen smartphone of tablet mee te nemen naar het werk.

Smartphones zijn gadgets en vaak zien we dan ook dat medewerkers over modernere en betere devices beschikken dan op de zaak. Daarnaast vindt een medewerker het veelal prettiger om met zijn eigen device te werken, en indien dit leidt tot sneller werken met minder fouten dan zal de werkgever de laatste zijn die het werken op eigen smartdevices zal verbieden. Dit kan voor beide partijen een win-win situatie betekenen, waarbij men onderling kan bepalen of en in hoeverre hiervoor een vergoeding zal worden gegeven.

De nieuwste iPos app is geheel hardware onafhankelijk en wordt ondersteund op de besturingssystemen van navolgende smartdevice: IOS, Android, Windows Phone en Firefox OS. Ongetwijfeld dat uw medewerkers hun eigen device kunnen gebruiken in uw zaak.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.