iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

Android kassa.

Ongeacht of u nu voor een Android smartphone of tablet Pc kiest, iPos biedt hiervoor een gebruikersvriendelijk en stabiel kassasysteem. U kunt mobiel bestellingen opnemen, afrekenen, bonnen splitsen, bonnen samenvoegen. Alle functies zijn speciaal voor de horeca branche ontworpen.

Het kassasysteem biedt twee schermindelingen voor de gebruiker, want Android devices zijn er in vele onderscheidende formaten. Afhankelijk van de grootte van het beeldscherm kan de gebruiker kiezen voor een regel layout of een knoppen layout. Zo kan de gebruiker per tablet bepalen welke gebruikers interface het meest passend is. Ook is er rekening gehouden met de leesbaarheid van het beeldscherm onder verschillende weersomstandigheden. Zo is er een beeldscherm kleurinstelling, die bij zonlicht een goede beeldscherm leesbaarheid garandeert.

Allround.

Het kassasysteem is allround. Bestellingen en afrekeningen kunnen per tafel, kamer, gast of contant bon worden gemaakt. Ook kunnen per kaart prijzen worden bepaald en kan elke bestel- of afrekenbon per gebruiker of per wijk naar verschillende printers worden verstuurd. Het Samsung tablet kassasysteem ondersteunt elke printer van elke fabrikant, ongeacht of het een USB, serieel of ethernet aansluiting betreft.

Bijzonder is het feit dat gewoon kan worden doorgewerkt als internet uitvalt. Er kan in deze situatie probleemloos worden doorgewerkt op de lokale tablet. Ook kunnen printopdrachten in dat geval naar alle printers worden verstuurd. Op het moment dat de verbinding is hersteld, worden alle tablet toestellen weer met elkaar gesynchroniseerd. Geen enkele informatie gaat verloren.

Informatie.

Wilt u meer informatie over deze totaaloplossing voor Android devices, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij verzekeren u van deskundig advies.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.