iPad restaurant, Android iPad kassa, iPad cafe, iPad afrekensysteem Apple, kassasysteem, iPad, iPhone, mobiel bestellen, terras bestellingen
kassasysteem is an example of a HTML caption with iPos.

Kassasysteem restaurant.

Een kassasysteem in een restaurant moet vlot en overzichtelijk werken. De kant is koning en deze wil graag professioneel geholpen worden. Met het kassasysteem iPOS van Dutch Solutions hoeft u geen bestellingen op papier te krabbelen en dit weer op te hangen in de keuken. Heeft u klanten die op rekening bestellen? Dan is een kladblokje per klant niet meer overzichtelijk en zeker niet betrouwbaar voor de klant. Het kassasysteem van Dutch Solutions zorgt ervoor dat uw restaurant een professionele en innovatieve uitstraling krijgt door orde op zaken te stellen. Het iPOS kassasysteem kan geïnstalleerd worden op de iPhone voor ieder personeelslid. Hiermee komen we tegemoet aan een nieuwe BYOD trend waarmee personeelsleden met hun eigen device eenvoudig de bestellingen kunnen opnemen.

Kassasysteem restaurant van Dutch Solutions.

Het kassasysteem van Dutch Solutions verandert uw bestellingen en de afhandeling in een goed geoliede machine. Wanneer u het overzicht van de bestellingen op uw kassascherm bekijkt, ziet u duidelijk welke medewerker verantwoordelijk is voor de bestelling en hoe snel deze bediening te werk gaat. Bent u benieuwd naar de voordelen van dit innovatieve kassasysteem voor restaurants, dan geeft Dutch Solutions u graag alle informatie die u nodig heeft in een vrijblijvend gesprek.

Contact met Dutch Solutions voor het kassasysteem restaurant.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met Dutch Solutions voor informatie over ons innovatief kassasysteem voor restaurants. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres: h.dubbelhuis@cash-care.nl of direct via ons telefoonnummer: +31(0)592-310578.

iPad kassa Demo
iPhone kassa Demo

€49 p.m.